Ga naar de inhoud

INFO STANDHOUDERS

Praktische informatie voor deelnemende standhouders

LADEN & LOSSEN

Het laden & lossen dient te gebeuren volgens het Circulatieplan StandhoudersOpstellen kan vanaf 08u00 tot 10u00. Om 10u00 eindigt de opbouwperiode en moet de laad- & loszone terug volledig autovrij zijn. Vanaf 17u30-19u30 mag u terug de laad- & loszone op voor de afbraak.

TOEGANG STANDHOUDERS

De toegang voor standhouders staat aangegeven als Entrance 1 op het adres: Picardstraat 3, 1000 Brussel. De toegang voor standhouders geeft uit op de tijdelijke laad- & loszone.

UW STANDPLAATSNUMMER

Uw persoonlijke standplek bekomt u door zich tussen 08u00 en 09u30 aan te melden bij de standhouders toegang. Standplaatsnummers worden pas vanaf 08u00 toegekend. Gelieve bij een vroegtijdige aankomst bij jouw voertuig te blijven en geduldig af te wachten tot wij van start gaan.

PARKEREN

Na het laden en lossen dienen de voertuigen geparkeerd te worden op de Events Parking, bereikbaar via het adres Havenlaan 88, 1000 Brussel

OPENINGSUREN ROMMELMARKT

  • voor standhouders van 08u00-19u30. 
  • voor publiek van 10u00-18u00. 

UW STANDPLAATS

standplaatsen zijn per lopende meter. Eén lopende meter is 2,50m diep en dus 2,5m². Gelieve de diepte van uw standplaats te respecteren en zodoende de vrije breedte van de wandelgangen te vrijwaren. De ondergrond is kassei. Eventuele vloerbekleding, tafels, stoelen of kledingrekken zijn zelf te voorzien.

WAT U MAG VERKOPEN

Het is verboden om voeding, drank, snoepgoed, dieren, wapens, munitie en alles wat niet strookt met de goede orde en zeden te verkopen.

AFVALWAARBORG

De afvalwaarborg wordt op het einde van de markt cash terugbetaald. Nadat u de standplaats volledig ontruimd heeft om deze in zijn oorspronkelijke staat achter te laten geeft u ons een seintje. U vind ons bij de bar, of het infopunt van de organisatie. Overtollig afval wordt door de standhouder terug mee naar huis genomen.

Gelieve volgende bijlagen door te nemen: